ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!

Κάθε 10 χρόνια γίνεται η Απογραφή του πληθυσμού και των κτιρίων της χώρας μας από την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η τελευταία Απογραφή είχε γίνει το 2011, ενώ η Απογραφή για το 2021 πραγματοποιείται από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο 2021. Επόμενη Απογραφή θα γίνει το 2031.
Παρακαλούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη διαδικασία της φετινής Απογραφής, συνεργαζόμενοι με τους υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ, ώστε να αποτυπωθεί όλη η πληθυσμιακή δύναμη του νησιού μας και να φαίνεται στο Υπουργείο Εσωτερικών όλος ο πραγματικός πληθυσμός τής Αντιπάρου.

Τα στοιχεία που συλλέγονται μέσω της Απογραφής είναι εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών. Δεν συλλέγονται στοιχεία για την ιδιοκτησία, το εμβαδόν, τυχόν πολεοδομικές παραβάσεις κ.τ.λ.
Σας παρακαλούμε, υποδεχθείτε με ευγένεια τους ερευνητές της ΕΛΣΤΑΤ και απαντήστε πρόθυμα στις ερωτήσεις τους βοηθώντας το έργο της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ στη χώρα μας. Οι Τομεάρχες φέρουν κονκάρδα με τα στοιχεία τους, ενώ στο έντυπο ορισμού υπάρχει η φωτογραφία τους και η σφραγίδα της ΕΛΣΤΑΤ. Τηρούν όλοι τα απαραίτητα μέτρα κατά της Covid-19.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί της διαδικασίας της Απογραφής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ 6937976491 ή να απευθύνονται στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Αναλυτικές πληροφορίες: https://www.statistics.gr/el/2021-buildings-census
Σχετικό ενημερωτικό & οπτικοακουστικό υλικό: https://www.statistics.gr/el/2021-buildings-press-kit 

Read 415 times Last modified on Wednesday, 20 October 2021 05:58
Cookie Policy

By using antiparos.gr website, you agree with the usage of cookies.