Νυχτερινή ζωή

Το κοινό χαρακτηριστικό με τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια είναι το ξεφάντωμα μέχρι «πρωίας» και οι ποικίλες μουσικές επιλογές, για όλα τα γούστα. Όμως, τα beach party, τα πανηγύρια, τα πολιτιστικά δρώμενα και οι συναυλίες που διοργανώνονται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον Δήμο Αντιπάρου ξεχωρίζουν το νησί, προσφέροντας ιδιαίτερη ψυχαγωγική εμπειρία στους επισκέπτες.

Επίσης, η Αντίπαρος by night δεν περιλαμβάνει υψηλέςτιμές, "πόρτες", διαχωρισμούς, ουρές. Περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ενδυμασίες αλλά όχι dress code, μιας και ακριβώς αυτή είναι η μαγεία της: Ο σεβασμός στις προσωπικές επιλογές. Αναμφίβολα αυτό είναι ένας από τους λόγους που κάνουν το νησί τόσο δημοφιλές στους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου και του διεθνούς τζετ σετ.

Οι νέοι δίνουν ραντεβού στην Πλατεία θυμίζοντας μια μεγάλη σχολική παρέα, με τα πηγαδάκια της αλλά και την ενότητα που αυτή συνεπάγεται. Είναι πολύ δύσκολο να μην κάνεις φίλους στην Αντίπαρο. Στα μπαρ, στην Πλατεία, το κλάμπ ή την ντίσκο, θα παρουσιαστεί ευκαιρία για κουβέντα!

Παράλληλα, για ρομαντικές και ήσυχες βραδιές υπάρχουν παραλιακές και όχι μόνο, επιλογές για όλους.

Αν μέχρι τώρα πέρασες απίθανα, περίμενε να δεις και την ανατολή του ήλιου, σε μία παραλία. Το θέαμα θα ολοκληρώσει τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο και θα σε πείσει ότι η νυχτερινή ζωή της Αντιπάρου τελειώνει...το πρωί! Σήμερα, πάλι!

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 13:19
επιστροφή στην κορυφή
Πολιτική Cooikies

Χρησιμοποιώντας το antiparos.gr, συμφωνείτε στη χρήση των cookies από τον ιστότοπο.